Archive for February, 2006

Future of House in 013, Tilburg

Thursday, February 23rd, 2006

Wat een feest was dit zeg en wat hebben we gedanst! De muziek en sfeer van de gehele avond was perfect. Samen met Teun, Ruben, Sandra Edwin, Rieneke en ikzelf (Pj) zijn we naar 013, Tilburg, afgereisd om daar uit ons dak te gaan op heerlijke swing muziek van onder andere Risk Sound System, Brian S, Victor Coral en DJ Roog.

Party OOOOONNNNNN!!!!!!

In ieder geval, mensen bedankt! Twas weer een toppertje!

Yo, het betere scratch werk

Monday, February 20th, 2006

Check dit draaitafel rotonde filmpje uit!

Roundabout

Check de movie

Gevonden op: http://onelastword.blogspot.com/

Check deze uit! De Pol O – PIMPED!!

Friday, February 17th, 2006


My good old Pol O - PIMPED!.

Ja hoor, vandaag kwam de nieuwe eigenaar van mijn oude vertrouwde Pol O met de PolO naar het werk. En check uit die velgen. Hij ziet er weer TIP TOP uit. Verschillende dingen aangepast, zowel aan interieur als onder de motorkap. LACHEN!!

Nieuw helm design – spuiter gezocht

Wednesday, February 15th, 2006

Ja ja, je weet hoe het gaat bij mij! Altijd lastig om de juiste kleurtjes en dessin te vinden. Het was al een hele klus om mijn chute te designen en ook mijn helm moet eraan geloven.

Skydive helm ontwerpNa een heleboel verschillende versies heb ik er dan toch een gekozen. En natuurlijk ben ik geinteresseerd naar je mening!

Maar het belangrijkste is nu nog iemand die dit kan spuiten… Ben jij die getalenteerde airbrushert of weet jij iemand die dit kan? Let me know!

Naar TRANCE ENERGY geweest

Monday, February 13th, 2006

Dat was weer mooi hoor. Samen met Peter en Hannes naar Trance Energy geweest. Waarschijnlijk het laatste ‘grote’ feest waar ik heen ga voordat ik naar New Zealand vertrek.

Hannes @ Trance Energy

Er is in ieder geval 1 ding afgesproken. Innercity zal het volgende feest in ieder geval weer worden als ik terug ben. Dat is dus niet de eerst volgende vanaf nu, maar wschnlk de Innercity daarna! Dan weet je wat je in je agenda moet schrijven.