Archive for March, 2006

Hevige regen, maar lekkere temperatuur

Friday, March 31st, 2006

Een heerlijke stortbui heeft ons gewekt vanochtend. Deze bui was hard nodig, alleen jammer dat ie niet vannacht is gevallen. De weersvoorspellingen voor vandaag zijn regenachtig. Dus maar eens kijken wat we vandaag gaan doen.
Heavy rain

Eergisteren zijn we lekker naar het strand geweest ‘Surfers Paradise’. Heerlijk om even een basis kleurtje weg te zetten en ff te relaxen in de zon. Mooi om weer eens echte golven te hebben met een vrij sterke onderstroming. Opassen geblazen dus dat je niet werd weggespoeld. (more…)

JIHAAAA aangekomen in Brisbane, Australie

Tuesday, March 28th, 2006

Zo ik ben er hoor!! Heb van iedereen afscheid genomen en ben alvast, vooruitlopend op Eef, begonnen aan ons grote avontuur voor komend anderhalf jaar.

Na vele afscheidsborrels en afscheidsfeestjes ben ik dan eindelijk vertrokken. Onder volle belangstelling ben ik op schiphol uitgezwaaid. Sjees wat was dat een verrassing, zoveel mensen die nog even snel langs kwamen om me uit te zwaaien. Super en onwijs bedankt iedereen, ondanks de traantjes was dit een zeer warm gevoel om mee weg te gaan.

(more…)

Fam Karstens legt het uit…

Wednesday, March 22nd, 2006

Wat zijn het toch schatjes he die familie Karstens. Tot op het laatste moment dat ik nog in Nederland ben denken ze nog aan me. En gelukkig, ondanks dat Yvonne het eigenlijk al vergeten was, heb ik nog een mooie familie foto van ze gekregen…
Tsja ik kan me best voorstellen dat je dingen af en toe vergeet door een gezellige borrel, maar zonder deze foto op mijn dashboard kan ik natuurlijk niet op mijn gemakske door Nieuw Zeeland trekken.

Familie Karstens

(more…)

Pfoe hey, afscheid nemen valt niet mee…

Monday, March 20th, 2006

Wat een rare gewaarwording zeg! Je zegt iedereen gedag omdat je weet dat je weg gaat, alleen het gevoel zegt, ‘je bent er nog gewoon sjefke’. Alsof er niets aan de hand is. Desalnietemin wel heel fijn om iedereen zo nog een keer te mogen zien. Zaterdag was het dan ook echt een geslaagde afscheids borrel. Zoveel mogelijk met iedereen nog kunnen praten hoewel door de drukte dit ook niet altijd even mee viel. Zondag was als vanouds… fijn zo’n familie en bekenden…
Paul, Remco, Pj en Hein

Als het goed is heeft iedereen wel z’n adresgegevens achtergelaten op mijn computer. Mocht je dit nog niet hebben gedaan dan graag nog per mail pieterjan@copperwire.nl.

(more…)

Geslaagd afscheidsfeestje met werk (Aspacts)

Saturday, March 18th, 2006

Wowie dat was een mooie afscheidsdag. Alles was een verrassing hoewel we natuurljik wel al aan het raden en gissen waren. Het enige wat we wisten was dat we ergens iets met een taxi gingen doen en dat we om 14.30 op Station Tilburg moesten zijn.
Vrijdag 17 maart 14.30 – Tilburg CS
Coen staat ons samen met Rob op te w88 bij een taxibusje. Het blijkt een goed gemutste taxi chauf te wezen die graag een hint wil geven waar we heen gaan. Ik zal je het toneelstukje besparen, maar het was grappig. Uiteindelijk blijkt dat we naar de Koningshoeven gaan. De enigste abdij waar trappisten bier gebrouwen wordt in Nederland.
Leuk om hier eens rond te kijken en vooral mooi om het brouwsel ook eens te mogen proeven.

(more…)