Archive for April, 2006

Hot water beach tot Rotorua

Wednesday, April 26th, 2006

Hot water beach
Na in Auckland ons nieuwe mobiele huissie gekocht te hebben zijn we hiermee naar Hot Water Beach gereden. We hebben een campsite gezocht in Hahei, een klein dorp in de buurt van Hot Water Beach, met een super uitzicht over de oceaan. Dat is pas mooi wakker worden.

Oh yeah…. and the name of our new home is: OLLIVER (B. BOMMEL) Da’s zodat we vaak terugdenken aan die zondagmiddagen in Breda natuurlijk. Haha, ons eigen Bommeltje. Pak je bril/ loep en check t nummerbord… eigenlijk heettie ie gewoon al Ollie…. Maar Fred en Ed, voor het bedenken van de naam PJOEEF hebben jullie toch zeker wel een eervolle vermelding verdiend. Bij deze.

IMG_5792

(more…)

Busje komt zo….

Friday, April 21st, 2006

Ja hoor, we hebben een brikkie gekocht! FF niet chronologisch want dit is het leukste nieuws natuurlijk… Nee,herstel, dat ik weer bij Pieterjan ben is het allerleukste nieuws natuurlijk!!! Maar dat wisten jullie al ;-) (more…)

Hong Kong

Friday, April 21st, 2006

Haidihoo! Jawel, Evelien aan het woord op de website zowaar ;-) Ben veilig aangekomen in Auckland, maar eerst even mijn ‘weekendje’ Hong Kong. (more…)

Terug van VISSEN in Hervey Bay

Tuesday, April 18th, 2006

— Allereerst wens ik Eef een super goede reis!
Ze is vandaag vertrokken en vliegt eerst naar Hong Kong, waar ze twee dagen rond gaat kijken om vervolgens naar Auckland door te vliegen.
Schatje ik wacht op je! —

HAHAHA ja ja je leest het goed! Ik ben met pasen gaan vissen in Hervey Bay. Voor degene die het niet weten, Hervey Bay ligt aan de kust bij het grootste zandeiland, Fraser Island, van ?de wereld? of in ieder geval, het grootste zandeiland van Australie. In heel Hervey Bay is eigenlijk weinig te beleven, behalve dat het een perfecte plaats is voor gepensioneerde Australiers om de oude dag te vieren en dat het de plaats is vanwaaruit de backpackers richting Fraser Island vertrekken.
Sunset fishing

(more…)

Coole bedrijfspresentatie

Wednesday, April 12th, 2006

Even snel tussendoor voor de interaction designerts onder ons. Check deze website: Kinetic Singapore.

Kinetic Singapore

Is weer eens wat anders! Uitdagend, provocerend, maar vooral goed doordacht.