[EmailBoss] ASAP - AutoStop Sending AMS enterprise Postmaster
AutoStop AMS Postmaster
Контроль Email рассылок стал еще проще!
[EmailBoss] ASAP – шаблон для Zennoposter и AMS Enterprise, который круглосуточно мониторит и автоматически остановит Ваши рассылки в случае попадании их в СПАМ зону на почтовом сервисе Mail.ru
Полезный шаблон, Крутая техподдержка и Подробная Видео Инструкция

Идеальное дополнение программы AMS Enterprise, избавляющее от ручного контроля попадания в СПАМ

Больше не нужно часами нажимать F5 или контролировать Auto Refresh. Данный шаблон сэкономит кучу времени и нервов!

  • Многопоточный режим контроля рассылок
  • Максимальная скорость обработки Постмастера
  • Обход ограничение по API

Оповещение в Telegram об остановке рассылок

Своевременно получайте уведомления об остановке рассылок, избегая превышения почтовых лимитов и наложения санкций

  • Удаленный контроль процесса
  • Своевременное принятие мер по возобновлению рассылки
  • Актуальный вывод статистики по отправленным письмам в остановленных рассылках

Стабильные показатели статистики Email рассылок

Шаблон помогает избавится от резких скачков попадания в СПАМ зону. Рассылка становится равномерной, что положительно сказывается на репутации и доставляемости.

Преимущества шаблона ASAP

Автоматизация

Освобождаем себе кучу времени и увеличиваем свой заработок масштабируя процессы.

Поддержка и обновления

После покупки Вы получаете доступ к общему Telegram чату покупателей, где будут разобраны все сопутствующие вопросы.

Многопоток

Можно подключить сразу несколько Постмастеров! В каждом из них, вы легко контролируете все рассылки одновременно.

Стоимость

Скидка 25% на первые 10 шаблонов! Для пользователей Zennobox стандартно идет +10$ к цене.
Со Скидкой 25%
Без Скидки

Условия Акция

Акционная цена распространяется на первые 10 лицензий либо при наличии актуального ПРОМОКОДА

Техническая Поддержка

C нами можно связаться:

  • Через Telegram @EmailBoss
  • Через почту admin@Email-Boss.ru
  • В приватном Telegram чате, после покупки
  • Email фишки и секреты на канале @EmailTraff

Archive for May, 2006

Klaar voor de winter

Wednesday, May 31st, 2006

Hier weer even een kleine update vanuit Christchurch. Zoals Eef al verteld heeft zitten we nu in ons nieuwe huissie. Nog steeds onwijs enthousiast, maar ook een hoop geregel allemaal. Gelukkig ben ik nu nog steeds huisman en heb ik daar dus de tijd voor.

Our house in Halswell

Zoals iedereen wel weet gaat hier de winter eraan komen. Het is dan over het algemeen ook koud en guur weer. Nou wil het ook nog eens zo zijn dat ze hier in NZ echt slecht in het isoleren zijn van huizen. Ook ons huis is dan ook vrij koud te noemen. Omdat de electriciteit vrij duur is hebben de meeste mensen dan ook een houtkachel. Vraag me niet waar iedereen het hout vandaan haalt, maar gelukkig bood onze landlord aan om een dagje bij hem hout te komen zagen/hakken en laden.
(more…)

Hello dudies!

Monday, May 22nd, 2006

Een week bij Koosje en haar huisgenootje in Christchurch gebivakkeerd.
Koosje performing
Voor Koos kon dat niet lang genoeg duren, want het was razendgezellig, maar haar huisgenootje was in eerste instantie minder blij met ons. Een heel aardig, maar nogal apart meisje, dat nogal op haar personal space gesteld is, zullen we maar zeggen. Maar langzaam maar zeker ontdooide ze (was het Pjs brede glimlach?)en liet ze zich ontvallen dat ze het eigenlijk best gezellig vond met ons… Totdat ik op mijn eerste werkdag met een katje thuis kwam, haha. Het beestje zat alleen in een verlaten boerderij en de eigenaar (die ons het krot wilde verhuren) vertelde dat de eigenaars nog terug zouden komen to take care of the cat… nou ja, dan weet ik wel genoeg. Hij wist dat het diertje de week daarvoor nog jonge kittens zoogde, maar die waren al spoorloos verdwenen. Tja, en dan breekt mijn hart natuurlijk. (more…)

Lake Wanaka en Queenstown

Monday, May 15th, 2006

Na een succesvolle sollicitatie van Eef, goed gemutst op naar Wanaka waar ik een sollicitatie gesprek heb. Vanaf Dunsandel naar Lake Wanaka is het wel even 6,5 uur rijden. Het gaat dus ook nog eens een beslissing worden, waar gaan we wonen en gaat Eef dan eventueel toch niet de baan nemen in Dunsandel.
Moeilijk kiezen uit verschillende mooie dingen, maar juist ook mooi dat we deze keuzes uberhaupt mogen maken.

Ondanks dat we vroeger dan verwacht uit Dunsandel konden vertrekken richting Wanaka. Hebben we toch een heel stuk door het donker moeten rijden. Wat onwijs jammer is aangezien de omgeving hier echt ONWIJS mooi is. In Dunsandel en rond Christchurch alles plat, in Wanaka echt tussen de bergen met besneeuwde toppen.
(more…)

Lost and saved by GPS – Peel forest

Monday, May 15th, 2006

Terwijl Eef een dagje met Stefan aan het meelopen is, heb ik mezelf vermaakt door in de buurt rond te toeren. Prachtig om eens van de doorgaande wegen af te gaan en over weggetjes te rijden waar het vee over straat loopt, opgejaagd door een ute, waarin de boer met zn fluitje de hond stuurt om het vee bij elkaar te houden en de juiste kant op te sturen.
Onderweg nog een verstopt kerkje gevonden en langs prachtige uitzichten gereden. Ook kwam ik langs Peel Forest, een stukje natuurpark waarin je korte wandelingen kunt maken, maar ook meerdaagse trektochten kunt lopen.
Hier begonnen met een paar korte wandelingen, naar een mooie waterval, lags grote bomen en naar een rivier, waar je schijnbaar veel vis kunt vangen.
(more…)

Aan de slag!

Monday, May 15th, 2006

Ja, Lotje, nou moet ik wel he…. vooruit dan maar: Ik heb een baan!
Genoeg rondgefluimd, tijd om te gaan werken… Brrr…
Vorige week eerst een dagje met Stefan (Nederlandse collega die ik ken van de faculteit) mee, om de kunst eens af te kijken. De dairyfarms hier zijn namelijk wel ff iets anders dan back home. Doe om te beginnen het aantal koetjes maar eens maal 10 (minstens) en denk alle stalgebouwen maar weg. Helaas een hele rustige tijd nu (of fijn, heb ik mooi de tijd om te integreren) dus we hadden niet zo veel werk. En de dag daarop solliciteren in Dunsandel, een dorp 20 km ten zuiden van Christchurch.
(more…)