Archive for June, 2006

Hier wonen we… in Google earth

Tuesday, June 27th, 2006

Het was al weer een tijd geleden dat uik Google Earth heb uitgeprobeerd. Aangezien we toch geen snelle internet verbinding hadden, konden we al dat soort leuke dingen niet draaien hier. Maar nu we eindelijk wel broadband hebben, kwam ik erachter dat Google Earth eindelijk ook heeft uitgebreid in New Zealand…

En ja ons huis staat er nu ook op!! WHOEI!!
Download de Google Earth placemark van ons huis:
Home – Evelien en Pieterjan.kmz
En hier de interessante Google placemarks van ons, hier in de buurt:
Evelien_Pj_GE_bookmarks.kmz

Banks Peninsula

Monday, June 26th, 2006

Pfff, weekend… Hm, ja, ondanks dat het op het werk momenteel erg rustig is en ik dus vooral betaald wordt om te lezen en koffie te drinken, ben ik zo tegen vrijdag toch hard aan weekend toe. Het voordeel van het hebben van een houtkachel is, naast de warmte, zijn natuurlijke aantrekkingskracht, waardoor er vaak meerdere gezellig mensen rondom te vinden zijn, of kwam dat toch weer door die warmte? Huh? Resultaat= elk weekend logees!!!
The lovers
(more…)

Zin in een feessie????

Tuesday, June 20th, 2006

We hebben een date!! Op 21 juli houden we met iedereen die zin heeft een groot VRIENDEN EN VRIENDINNEN VAN EEF EN PJO FEEST!!! (zonder eef en pjo uiteraard, moeten ze ons maar niet zo lang in de steek laten…)
In welke stad enzo het gaat plaatsvinden moeten we nog even bedenken, maar bij deze ben JIJ uitgenodigd!!!

Zegt het voort!!

liefs, Eef L en Lotte

Chicken on a beer toilet!

Tuesday, June 20th, 2006

Dag lieve allemaal! Allereerst ontzettend bedankt voor al jullie leuke reacties, emails, en telefoontjes! Daardoor voelde me ik, ondanks dat het hier nu echt winter is en het dus in de verste verte niet aan ‘juni’ doet denken, toch behoorlijk jarig… We hebben het gevierd met een gezellig etentje bij ons thuis. Onze huisbaas, die advcocaat is maar het liefst over kip en bier praat deed ons een leuk ideetje aan de hand dat door Pj ‘chicken on a beer-toilet’ gedoopt werd. Because that’s basically what it is!
2 cosy chickens on a beer toilet
(more…)

HIEPerdePIEP HOERAAAAA!!! Eef is vandaag jarig!

Monday, June 19th, 2006

Hiep hiep HOERAAA!!! Eef wordt 27 jaar vandaag!
Eef

En dat gaan we zeker vieren! Vanavond komen er een paar vrienden/kenissen hier eten en een glaasje op Eef d’r verjaardag drinken.

Wie er in de buurt is, is uitgenodigd!