Archive for July, 2006

Oproep tot sponsoring

Friday, July 28th, 2006

Hallo iedereen die dit leest! Ik wil even jullie aandacht vragen voor het volgende. Een vriendin van me, Marike Hendriks, doet mee aan de ‘Duchenne Heroes 2006
17 – 23 september Luxemburg- Amsterdam’ een mountainbike tocht waar er 80 – 100 km per dag OFF ROAD gereden wordt om geld in te zamelen voor onderzoek naar de tot nu toe nog ongeneeselijke ziekte Duchene. Het zou super zijn als je haar zou willen sponsoren door naar haar profiel te gaan en rechtsonderin op de link ‘Sponsor Marike persoonlijk‘ te klikken.

Denk je eens in hoe gelukkig we zelf zijn, wat we zelf allemaal kunnen doen en waarmaken omdat we gezond zijn. Hoe vaak vergeet je wel niet dat er ook mensen zijn die niet kunnen wat jij wel kunt…
Alvast bedankt en groetjes vanuit NZ

Pieterjan

Dikke vette poeder en spierpijn

Monday, July 24th, 2006

Afgelopen weekeind ben ik (Pj) met Koosje en Greg richting Mount Olympus gegaan om daar eens de sneeuwplank uit te proberen. Even om een beeld te scheppen…

De skigebeiden zijn hier zoiezo al ietwat anders dan hoe wij ze gewend zijn in Europa. Vorige keer op Mount Hutt was het enigszions vergelijkbaar qua voorzieningen, behalve dat je niet op de berg kunt overnachten en het gebied slechts 1 berghelling is.

Mount Olympus is een zogenaamd ‘clubfield’, oftewel een club die een paar liften beheerd en een hut ergens in de middle of nowhere. Hier kun je wel overnachten en das nodig ook.

We vertrokken vrijdag laat in de middag om na een paar uur rijden ergens in een hut aan te komen, waar we een paar relaxte mensen tegen kwamen.
(more…)

Snowboarding on Mount Hutt (video)

Wednesday, July 19th, 2006

Moet van Pj een stukkie schrijven over t weekend, maar ik zou zeggen, kijk zelf maar! Whaha. Weet niet waarom Pj alles in slowmotion heeft gemonteerd, in het echt zag het er natuurlijk een stuk sneller uit he, dat begrijpen jullie wel.

(more…)

Zin in een feessie???? – UPDATE

Thursday, July 13th, 2006

Feessie!!!
Het Eef en Pjo feest zit er natuurlijk aan te komen, dus hoog tijd voor wat meer details. De locatie wordt Breda, vanaf half 9 verzamelen bij Ed (Jan van Polanenkade, nr 3). Blijven slapen kan natuurlijk altijd, maar wel handig om te weten, kan Ed vast boodschappen doen..
Laat ff weten dat je komt!!
groetjes Lotte en Eef

Van de redactie:

Dat noemen ze dan ‘meer details’!!! Om misverstanden te voorkomen, we hebben het over vrijdag 21 juli. Even laten weten dat je komt is misschien makkelijker met een telefoon nummer erbij Eefie en Lotje!…haha, ook handig voor de mensen die hopeloos verdwaald zijn in hartje Breda. Dus, als ik zo vrij mag zijn? (gelieve deze nummer dus NIET te stalken!)
Eef: 0624870667 en Lotte: 0641483486, of geef je op via deze website!

Zo, zal ik me er dan verder niet mee bemoeien…..of zullen we het alsnog hier bij ons thuis vieren :-)
X Eef.

Nieuwe freeflypants gearriveerd

Thursday, July 13th, 2006

Joehoe, nu ook een nieuwe freeflybroek. Uiteraard gelijk ff uitgeprobeerd en waarschijnlijk was het mijn lucky day! We gingen namelijk door naar 14.000ft ipv de 12.000ft waar ik voor betaald heb! ;-)

Zie hieronder voor mijn ‘freefly’ exit, och jah, alles wat niet belly to earth is noemen ze toch freefly :-D
Sitfly? or just another weird position?!