Archive for August, 2006

Kippenliefde (weer eens wat anders dan kalver…)

Tuesday, August 29th, 2006

Halodi!

Nieuws FlashIk zal maar beginnen met de nieuwsflash van deze week….. Pj gaat donderdag beginnen als professioneel skydiver bij Wigram!!!
Wigram is de tandemDZ van Christchurch en maar 10 minuutjes bij ons huis vandaan! Wat wil je nog meer…? (more…)

Fotoalbum online

Saturday, August 26th, 2006

Doordat we naar een nieuwe server zijn verhuist, heb ik nu ook de mogelijkheid om een fotogallery toe te voegen aan deze website. Je kunt er ook doormiddel van het menu komen. Onder ‘Pages’ vind je de optie ‘Gallery‘. ENJOY :-)

Website verhuist

Friday, August 25th, 2006

Hiep hoi… Even voor de trouwe lezers. We hebben de website verhuist naar een nieuwe server. Vandaar dat je gisteren de website waarschijnlijk niet kon openen.

Alles verder prima hier! Tis lekker weer dus ook veel skydiven op het moment.
CU

Good Vibes Boogie 2006, NZ (video)

Tuesday, August 22nd, 2006

Pfoehee!!! Eindelijk eens flink uit het dakkie kunnen gaan hier in NZ. Heb helaas de clubboogie van mijn thuiscluppie Skydive ENPC moeten missen, maar ben als vervanging naar de ‘Good Vibes Boogie‘ in Motueka gegaan. Voor de mensen die niet weten wat een ‘Boogie’ is, in het kort komt het er op neer dat het een gathering is van skydivers waar er veel gesprongen wordt en ook veel gefeest.

dockOnAaronporterpony headdown
(more…)

Vleesfeest

Sunday, August 13th, 2006

En BBQ maakt nog geen zomer. Of was dat gezegde toch anders? Gisteravond was het moment daar, de eerste BBQ van het jaar! Beetje koud wel, maar erg geslaagd. Dankzij al jullie zomerse verhalen verlangden wij al weken naar zo’n braadpartijtje, dus toen het zonnetje gisteren door de wolken piepte grepen we de kans.
Chicken is well doneCooking on tha BBQ
(more…)