Archive for September, 2006

399, one more to go…

Sunday, September 24th, 2006

Tsja, kmoet toegeven… Het werken in de skydive business heeft wel als voordeel dat het aantal sprongen nu tenminste wel omhoog gaat. Heb enige tijd ontevreden in mijn logboek gekeken, doordat ik niet het aantal sprongen maakte wat ik wilde maken. Maar nu ik camera werk doe gaat het een stuk sneller. En als het even kan ga ik omhoog voor een sportjump, hoewel het minder leuk is om in je eentje te springen. Gelukkig nog genoeg te oefenen voor het betere freefly werk.
IMG_3132 (more…)

Sex-shows en Spijkerpoepen

Monday, September 18th, 2006

Van derden hoorde ik dat het weer tijd is voor een update. Ja, we moeten jullie trouwe lezers natuurlijk wel wat leesvoer geven zo nu en dan, want anders wordt het maar een saaie bedoening, maar eh…..zoveel spannends is er niet gebeurd de laatste tijd! ;-)
Tijdens mijn ‘studententijd’ zat ik te klagen dat iedereen die werkt zo saai en serieus wordt en terwijl ik me voornam daar ABSOLUUT niet aan mee te doen…..
Reading a book
(more…)

Professioneel skydiven

Saturday, September 16th, 2006

Tsja, zoals Eef al had geschreven ben ik nu een zogenaamde ‘professional’ hahaha! Wat een grap! Best leuk hoor, betaald skydiven.

Tandem above Christchurch Tsja in tegenstelling tot wat ik gehoopt had in New Zealand, is NZ niet echt het land van het sportskydiven. Alles draait hier om de commercie, dus tandems. Erg jammer maar het biedt tegelijkertijd ook weer kansen op een ander vlak. (more…)

Flickr and geotagging

Tuesday, September 5th, 2006

JOEHOE eindelijk heeft Flickr het ook ontdekt. Voortaan kunnen we naast het taggen, en beschrijven van foto’s ook foto’s een lokatie meegeven. Nu nog w88 totdat iedereen zijn digitale camera met gps heeft uitgerust.

Flickr foto geomapping