Rust zacht lieve oma

Zojuist hebben we het bericht gekregen dat Oma Hendrikx is overleden. Wederom het gevoel van afstand. Vooral omdat we bijna thuis komen en er toch niet bij kunnen zijn en persoonlijk afscheid hebben kunnen nemen van oma.

Oma Hendrikx

Ondanks dat oma zo sterk was en iedere keer er weer bovenop kwam als ze ‘niet helemaal lekker was’, dit keer had ze echt de energie niet meer. De tijd is voor haar aangekomen dat ze opa is gaan opzoeken en alle familie en vrienden die haar zijn voorgegaan.
Oma een goede reis en rust toegewenst, je had het zelf al aan zien komen dat we elkaar niet meer zouden zien voordat we thuis zouden komen. Ondanks dat we het wel ontzettend hoopten. Je blijft een warme plaats in ons hart behouden.
Voor familie en bekenden gecondoleerd en veel sterkte en warmte toegewenst, tot snel!

5 Responses to “Rust zacht lieve oma”

 1. Buttercup Says:

  Lieve Eef en Piet!

  Afscheid nemen is nooit fijn… en zeker wanneer je niet in de buurt bent. Maar zo dat jullie oma in jullie gedachten is, zijn jullie zeker ook in die van haar… Al is t alleen al om die Zoen!
  Veel sterkte voor jullie en iedereen die haar missen.

  Kus!

 2. San Says:

  Lieve twee!!
  Weer een afscheid op afstand, voor jullie…
  Liefs voor iedereen die oma Hendrikx na stond!!
  ook for u guys…

  x

 3. Marco en Lianne Says:

  Jeetje wat een naar bericht zo net voor jullie vertrek, veel sterkte toegewenst uit de Bay

 4. carlijn Says:

  lieverds!! veel dikke knuffels, wat een verdrietig nieuws. Al bijna thuis…wat is NZ dan ver weg opeens, hè… Veel liefs, en sterkte ook voor alle familie, kus en liefde, cars.

 5. rieneke Says:

  Lieve Pj en Eef,
  Oma heeft jullie terugkomst helaas niet meer kunnen halen, ik weet zeker dat ze dat graag had gewild, maar ze had er de kracht niet meer voor.
  Ik heb oma namens jullie nog een dikke knuffel gegeven..
  Tot gauw,
  Je nichtje Rieneke

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.