Alles heeft z’n eind…

Hier zit ik dan… achter mijn computertje in Halswell – Christchurch. Spullen all over the place om uit te zoeken. Wat gaat er mee en wat blijft er hier (in de vuilnisbak).

Ja je leest het goed, we zijn aan het inpakken. Morgen is onze laatste dag, wat zal er nog veel gedaan moeten worden. Schoonmaken, inpakken, van de laatste mensen afscheid nemen om vervolgens om 3 uur snachts op het vliegveld te zijn, zodat we om 6 uur kunnen uitvliegen. Pfff om 8 uur sochtends komen we dan aan in Brisbane, waar hopelijk Dale, Brents zoon, ons op komt halen om naar Toogoolawah te rijden voor een dagje springen. Dezelfde avond terug naar Brisbane om bij Dale of bij Rob en Bec te blijven crashen… We zullen wel zien hoe het loopt. Nu eerst ff allerlei dingen hier afronden.

Afgelopen dagen stonden al bol van het afscheid nemen. Nog even snel bij iedereen voor de laatste keer gaan eten en gedag zeggen. Afscheid genomen van oma, die afgelopen zaterdag is begraven en wat we helaas hebben moeten missen. Het is allemaal met gemixte gevoelens, uiteindelijk heeft alles z’n eind, helaas…, maar gelukkig kan er met een goed gevoel op terug gekeken worden….

We hebben in ieder geval zin in de nieuwe uitdaging die voor ons ligt en om iedereen in NL weer te zien. De 29e april komen we aan en kunnen we allereerst onze lieve ouders en zussies weer eens een dikke knuffel geven en zullen we met hun richting Brabant gaan. Wat er met koninginnenacht/dag gaat gebeuren weten we nog niet, maar laten we nog zeker horen voor wie interesse heeft.

Ook heb ik vernomen dat we 5 mei vrij moeten houden, dus jij ook als je zin hebt?!

Groetjes en tot snel,
Pj en Eef

3 Responses to “Alles heeft z’n eind…”

 1. San Says:

  Ja gemengde gevoelens kan ik me voorstellen…
  Gekke zaken zo allemaal de laatste tijd… geboortes, gestorvenen…
  vertekken en weer terug komen…

  hoewel mijn gevoelens hiero toch nie zo gemengd zijn heur!!! :-D
  5 mei is een dikke vette DEAL!!!!!
  JIHAAAA….!!!

 2. Fenna Says:

  Hoihoii!

  Heeel veel succes de laatste dag in jullie huisje. Geniet er nog even van tot jullie weer terug zijn….maar ook hier wordt het weer leuk en gezellig. Dat kan niet anders!

  Goede terugreis vast en tot snel.
  Liefs Fenna

 3. marike Says:

  jeetje dat is snel gegaan. Hoop je weer eens te zien als je weer hier bent,
  bel/mail maar wanneer je kan. Voor nu een hele goede reis, en pak al die mooie herinneringen maar goed in :-)
  liefs marike

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.